Actueel:
Stem hier op Lavinia Meijer voor een Edison!

Terug

Geplaatst: maandag 7 mei 2012

Lavinia Meijer mailt:
Sinds 2008 heb ik de eer om bij het internationaal geroemde, Nederlandse cd-label Channel Classics op te nemen. Met hen heb ik tot nog toe drie solo-cd’s uitgebracht. Iedere keer weer zocht ik naar een programma dat het publiek een stap dichterbij de vele mogelijkheden van de harp als solo-instrument bracht. De media hebben hier ook zeer positief op gereageerd, wat niet alleen mij als artieste maar ook de harpcultuur een goede impuls heeft gegeven. Een selectie uit recensies vindt u op http://www.laviniameijer.com/pers/

Ik ben enorm trots op het feit dat ik voor mijn derde solo-cd Fantasies & Impromptus ben genomineerd voor de Edison Klassiek Publieksprijs. Dit betekent dat ik momenteel bij de laatste veertien behoor die kans maken op deze prestigieuze onderscheiding. Zoals de naam al doet vermoeden heeft u als publiek hierin de bepalende hand! Ik vraag u daarom persoonlijk om uw steun, door uw stem op mijn cd uit te brengen. En ik wil u vooral vragen deze mail naar uw netwerk door te sturen, en zo hopelijk liefhebbers te bereiken die ik niet persoonlijk ken maar die mij even dierbaar zijn. Mijn dank is groot – en wie weet komt er met uw hulp op 15 juni een droom voor me uit!

U kunt t/m 15 mei stemmen op de top14, vervolgens vanaf 16 mei opnieuw op de top 3. U kunt heel eenvoudig stemmen op de website van Edisons: http://www.edisons.nl/klassiek/stemmen.

U MAAKT VAN EEN NOMINATIE EEN ECHTE EDISON!

Hartelijke groet,
Lavinia