Actueel:
De Nationale Kunstlesbon verlaagt de drempel naar kunstlessen

Terug

Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Subsidies verdwijnen en alle vormen van kunstlessen en kunsteducatie nemen daardoor - zowel binnen kunstencentra, op het basisonderwijs als op middelbare scholen - een steeds bescheidener plaats in. Om deze reden is De Nationale Kunstlesbon in het leven geroepen.

De Nationale Kunstlesbon is een cadeaubon waarmee particulieren overal in Nederland lesgelden voor kunstvakken of muzieklessen kunnen sponsoren. Dit ideale verjaardags-, of kerstcadeau maakt het voor iedereen mogelijk zelf uitgekozen muzieklessen te volgen of kennis te maken met een specifieke kunstbeoefening. Kunst en kunstonderwijs verdienen méér aandacht en deze cadeaubon verkleint en stimuleert de stap naar particuliere kunsteducatie. De Nederlandse kunstdocenten en kunstencentra reageren enthousiast op dit landelijk initiatief: er hebben zich inmiddels al ruim honderd als deelnemer aangemeld.”

Digitaal en fysiek verkrijgbaar
De Nationale Kunstlesbon is met een paar klikken voor diverse bedragen digitaal aan te schaffen via www.denationalekunstlesbon.nl. Daarnaast zijn de cadeaubonnen in heel Nederland verkrijgbaar bij een groeiend aantal fysieke verkooppunten, zoals bij kunstcentra en winkels die bladmuziek of kunstbenodigdheden verkopen. Door deze bon cadeau te geven stimuleert u het kunstonderwijs, en promoot u de particuliere kunstdocenten, en kunstencentra.

www.denationalekunstlesbon.nl