Actueel:
Ailie Robertson komt weer naar Nederland!

Terug

Geplaatst: donderdag 16 oktober 2014

Ailie Robertson komt weer naar Nederland!

Zaterdag 1 en zondag 2 november is het al zover: De nieuwe workshops en privé lessen van Ailie Robertson!

Ailie is een hele leuke, gedreven harpiste met tal van ideeën en muzikaal simpelweg heel erg goed. Ongeacht het niveau dat je hebt, ze kan je zeker helpen om iets nieuws te leren! Beide workshops zijn geschikt voor de iets gevorderde beginner tot en met ver gevorderde harpist, de privé lessen zijn geschikt voor alle niveaus!

Om zowel de lessen als de workshops voor iedereen toegankelijk te maken hebben we ervoor gekozen om de prijzen zo laag mogelijk te houden: zowel een workshop, als een privé les kost €45 en doe je met beide workshops mee, dan kost een privé les zelfs maar €22,50!

Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt!

Ailie's workshops:
zaterdag 1 november 2014, 10.00 - 13.00 uur.
Schotse muziek - langzame airs, strathspeys en reels uit de Schotse Hooglanden! Waan jezelf op vakantie en geniet van de Schotse cultuur!

zondag 2 november 2014, 10.00 - 13.00 uur.
Quebecois music - Wordt verliefd op de muziek uit Quebec's unieke, levendige Franse cultuur! De muziek uit Quebec is levendig, energiek en dynamisch, typerend voor het multiculturele erfgoed en de samenleving van die regio.

Het heeft zich ontwikkeld tot een van de meest geliefde muziekstijlen van noord-Amerika, vol gevoelige walzen en airs en mooie dansmelodien met mooie melodielijnen. Zoals Ailie zelf zegt: "You will leave with your fingers flying, your feet tapping, and your heart full of joie-de-vivre!!"

Voor beide workshops en de privé les kan apart ingeschreven worden via