Agenda:
Virtuose Canadese harpist Josh Layne komt naar Groningen!

14 oktober 2016

Tijdens zijn Europese tournee, geeft Josh Layne een concert in Groningen. Het concert is op vrijdag 14 oktober om 20.15 uur in Muziekwinkel Terts en Toets.

Josh Layne is harpist en componist, hij wordt ook wel de “harp-genius” genoemd. Zijn spel kenmerkt zich door zowel uiterst gevoelig en heel subtiel harpspel als heel virtuoos waarbij de harp tot het uiterste gedreven wordt. Josh Layne geeft concerten over de hele wereld en in Nederland is hij het meest bekend door zijn twee-wekelijkse videoserie op You Tube, “Hello everyone, it’s Tuesday, it’s harptuesday!”. Hij leert je dan bevlogen over verschillende harptechnieken en muziek, soms voor beginners, soms op vergevorderd niveau. http://www.youtube.com/joshlayne77 Tijdens het concert brengt Josh Layne een boeiend en afwisselend programma met werken van o.a. Bach, Beethoven, Godefroid en een compositie van hemzelf. Josh kiest de muziek die hij mooi vindt, de muziek hoeft voor hem niet speciaal voor harp geschreven te zijn. De entree voor dit unieke concert is gratis, wel wordt er om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Reserveren is noodzakelijk, dit kan bij de Harense harpiste Kathelijne Schelfhout. (gegevens zie hieronder). Wees er snel bij.

reserveren concert:
Kathelijne Schelfhout
telnr. 06-18013681

Locatie: (op loopafstand van het station, gratis parkeren voor de deur)

Muziekwinkel Terts & Toets-bladmuziek
Werumeus Buningstraat 34-36