Prikbord

Terug

Ons prikbord met weetjes en diversen.

Wilt u wat laten plaatsen op dit prikbord, stuur uw tekst, contactinfo en eventueel foto('s) naar [email protected]

Advertenties op het prikbord worden automatisch na een half jaar verwijderd.

 • Te koop: Savi Sinfonietta Harp

  Bij deze wil ik mijn Savi Sinfonietta verkopen. De harp heeft 47 snaren en een uitgebouwde klankkast. Ik heb de harp in 2000 nieuw bij Otja harpcenter gekocht. Een stofhoes en stemsleutel zijn inbegrepen.

  Voor info en bespelen: 06-13869127

  Vraagprijs: € 10.800,00

  Met vriendelijke groet, Victoria Moerman-Verkoren

 • Te koop aangeboden: Erard pedaalharp, gotische stijl

  Erard pedaalharp, gotische stijl, De harp heeft 47 snaren en is van begin 1900.

  Het instrument is in originele staat, nooit gerestaureerd en toch nog bespeelbaar.

  Vraagprijs: 4000,- Euro
  Contact: Caro Molenaar [email protected]
  Mob.: 06 20852252

   

 • Houten Salvi harp kist te koop voor een pedaalharp

  Er heeft altijd een harp met 46 snaren ingezeten, zonder uitgebouwde klankkast. In gebruikte, maar nog goede staat. Voor meer info en/of bezichtiging: [email protected]

 • Te koop: Harp, model Salvi Ana

  Deze Keltische harp, met bouwnummer 8520, dateert uit 1995 en verkeerd in zeer goede staat!
  In 2015 zijn alle bassnaren vervangen en in 2012 een volledige revisie ondergaan bij Otja Harpcenter (bewijsmateriaal aanwezig).

  Altijd met heel veel plezier op gestudeerd en gespeeld en ik weet zeker dat u dat ook zult beleven.

  Vraagprijs 3.500 Euro
  Contact gegevens:
  Ronald Jansen
  [email protected]
  0653712379

 • Vacature Docent Harp m/v

  Bekijk alle informatie in de PDF.

 • Gezocht: vervangster

  Ik zoek een vervangster voor de harplessen op muziekschool Da Capo in Schagen van september t/m december 2016. In principe op de maandag van 15:00 tot 19:30.
  Maar daar kan in geschoven worden.
  Contact: of 06-20910150

 • Lyon & Healy Ogden 34 snaren

  Gekocht in 2014 bij Harpcenter Otja in Bennebroek, nieuwprijs 2890,- De harp is incl. stevige reistas, stemsleutel en twee paar pootjes (klein en groot) De reistas is voorzien van flinke zak aan de zijkant die ideaal is voor de pootjes, bladmuziek etc mee te kunnen nemen.

  Deze harp verkoop ik (met pijn in mijn hart want ik ben nog elke dag verliefd op het geluid) vanwege een polsblessure die aanblijft. Aangezien ik graag wil blijven spelen ga ik over naar een zeer licht bespeelbaar model. De harp is in prima conditie en altijd goed bijgehouden en pas 2 jaar oud, waarvan (vanwege de polsblessure) zelfs een half jaar niet bespeelt.

  De laatste paar maanden heb ik het harpspelen weer opgepakt dus hij is in topconditie. De harp is dus nagenoeg nieuw voor een tweedehands prijs. De darmsnaar geeft een warme volle klank en het geluid kan ver dragen (uiteraard ook afhankelijk hoe hard je speelt.) Zowel geschikt als beginner als voor een (ver) gevorderde.

  Ik heb er met heel veel liefde op gespeeld en hoop dat (jij) als volgende eigenaar dat ook zal hebben.

  Vanwege onregelmatig werk graag even mailen, dan nemen we zo snel mogelijk contact op zodat we een afspraak kunnen maken tot het uitproberen/bespelen van de harp. Dit is uiteraard geen probleem!

  Graag meer foto's of vragen stel ze gerust!

  Kijk op marktplaats

  Ingrid Coevert

 • 2 harpen te koop

  Bekijk de PDF voor meer informatie en foto's
 • Op zoek naar een horngacher harp

  Ik ben voor een productie van het Holland Festival dringend op zoek naar een horngacher harp en ik zoek daarvoor een verhuur tip.

  Het gaat om deze data’s : van dinsdag 07/06/2016 tot en met vrijdag 10/060/2016. Het is een belangrijk onderdeel van deze productie, geen enkel andere Harp past in het decor : http://www.hollandfestival.nl/nl/programma/2016/the-corridor-the-cure/

 • Op zoek naar oude harp

  Ik ben op zoek naar een oude harp. Hij mag beschadigd en ontstemd zijn, dat maakt allemaal niet uit. Hoe slechter hij eruit ziet, hoe beter misschien wel, want het moet lijken alsof hij al een paar honderd jaar oud is. Wie kan mij hieraan helpen? Neem contact op met Clever Cat Escapes (www.clevercatescapes.nl).

 • Lutgerink harp te koop

  Bij deze bied ik mijn mooie Lutgerink harp te koop aan. De harp is destijds voor mij gebouwd volgens het Ingrid model no. L.3934899. De harp heeft 34 snaren met een normale besnaring. Het is een teak uitvoering en heeft Lutgerink halve toonssysteem. Pootjes, extra snaren, stemsleutel en hoes zijn inbegrepen. De harp heeft verder geen beschadigingen en heeft een mooie warme klank. Voor meer informatie, stuur gerust een mail.
  Vraagprijs: 1500,-
  Bij interesse neem contact op met:Gemma van der Woude